Phishing software van KnowBe4

Al meer dan vijf jaar werken de medewerkers van BSM met de phishing software van KnowBe4. Sinds 2023 zijn wij officieel partners met KnowBe4. Dit stelt ons in staat om KnowBe4 licenties direct aan onze klanten aan te bieden. 

Of het nu gaat om het installeren van de phishing software, het begeleiden bij het gebruik ervan, of het organiseren van bewustwordingstrainingen; bij BSM vindt u de expertise en ondersteuning die u nodig heeft om het maximale uit KnowBe4 te halen.

Wat is KnowBe4?

KnowBe4 is een Amerikaans bedrijf dat zich al jaren inzet op het gebied van cybersecurity. Ze staan vooral bekend om hun phishing simulaties en uitgebreide security awareness trainingen. De phishing simulaties van KnowBe4 worden verkocht door middel van licenties en abonnementen: voor een vast bedrag per gebruiker per maand kunt u een onbeperkt aantal phishing tests uitvoeren. Zo kunt u met behulp van de KnowBe4 software zelf phishing simulaties opzetten.  

De grootste kracht van KnowBe4 zit echter in de awareness trainingen. Met meer dan duizend video’s, games en verschillende soorten (online) trainingen biedt KnowBe4 veel mogelijkheden om uw medewerkers weerbaar te maken tegen phishing. Maar de trainingen van KnowBe4 zijn niet alleen heel divers, ze zijn ook interactief. Dat wil zeggen dat de trainingen automatisch aangepast worden aan het niveau van de individuele medewerker. Op die manier krijgt iedereen de kans om te leren en zich te verbeteren. 

Geïnteresseerd? Start vandaag een gratis test!

Bent u geïnteresseerd in de phishing software van KnowBe4? Dan kunt u vandaag nog een eerste gratis phishing test uitvoeren:

  • Test maximaal 100 werknemers zonder ergens aan vast te zitten.
  • Kies een scenario uit meer dan 20 verschillende talen.
  • Voer de test uit en krijg de resultaten binnen 24 uur.
 
Via onderstaande knop kunt u de gratis test op de website van KnowBe4 in gang zetten. Wij kunnen ook de gratis test voor u opzetten en begeleiden. Zo kunnen wij met u meedenken wat het best bij uw organisatie past. Neem hiervoor contact met ons op. 

Phishing software van KnowBe4 of een phishing simulatie van BSM?

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om uw organisatie te verdedigen tegen phishingaanvallen, maar hoe weet u wat het beste bij uw organisatie past? De software kan ingewikkeld zijn om zelf te gebruiken, maar het uitbesteden van het werk kan de kosten doen oplopen. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze: in het overzicht hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de verschillende opties op een rijtje gezet, waarna u met onze rekenmodule eenvoudig een inschatting maakt van de mogelijke kosten. 

Bent u er hierna nog niet uit of wil u gratis advies? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

De voordelen van BSM

Als u kiest voor een phishing test bij BSM, hoeft u zelf zo min mogelijk te doen: met behulp van onze eigen software voeren wij de phishing tests voor u uit. Wel zo makkelijk. 

Bij BSM werkt u niet met een platform, maar met de mensen achter het platform. Wij denken altijd mee met de klant en delen graag onze kennis met u. Samen bereiken we meer. 

Iets over zorgen dat team voorbereid is. 

Bij BSM draait het niet om het binnenkrijgen van zoveel mogelijk clicks of wachtwoorden. Wij verzamelen alle informatie die loskomt na het starten van een phishing test: wordt de phishingmail op de juiste manier gemeld binnen een organisatie? Raken mensen in paniek? Kortom, wij brengen het gedrag van de hele organisatie tijdens een phishing aanval in kaart. Zo weten we zoveel mogelijk te leren.

Bovendien houden wij rekening met de verschillende reacties die een phishingtest kan oproepen onder collega’s, waaronder frustratie. Wij zorgen ervoor dat u gedurende het gehele traject over de juiste informatie beschikt om zo elke phishing test zo positief mogelijk af te sluiten.

Bij elke phishing simulatie ontvangt u een uitgebreide rapportage. Hierin staan al onze bevindingen, aanbevelingen en een risicoanalyse. 

Dit rapport bevat geen persoonsgegevens, waardoor het perfect is om intern te bespreken. 

Doordat BSM alles regelt heeft u met zo min mogelijk werk een zo goed mogelijke test. Onze semi-maatwerk phishing simulatie kunnen we zelfs binnen twee dagen van start laten gaan. 

Vooral voor kleine bedrijven zijn onze phishing simulaties voordelig: u heeft geen opgeleid IT-personeel nodig en kunt verder door met uw eigen werkzaamheden. 

Van basis scenario’s tot volledig op maat gemaakte websites: wij bieden het allemaal.

Daarnaast kunnen wij aan de hand van red teaming zoveel mogelijk risico’s identificeren.

Lukt het ons uw 2FA te omzeilen?

Wij bieden niet alleen online trainingen, maar ook klassikale trainingen. En juist door deze klassikale trainingen zorgen we dat iedereen betrokken blijft. Zo blijft de stof extra goed hangen. 

Nog een voordeel van een klassikale awareness training is dat er vaak belangrijke informatie terugkomt tijdens de awareness training. Hierdoor weten wij welke vragen er rond cybersecurity spelen en kan de organisatie daar weer van leren. 

De voordelen van KnowBe4

Met de software van KnowBe4 kunt u zo vaak een phishing test organiseren als u wil. Dit zorgt er onder andere voor dat u makkelijk specifieke afdelingen, of zelfs individuele medewerkers, verschillende phishingmails kunt sturen. 

De prijs van de KnowBe4 licentie blijft gelijk ongeacht het aantal phishing simulaties die u uitvoert. 

Het beste van KnowBe4 zijn waarschijnlijk de trainingsmogelijkheden. Ze bieden een ruim arsenaal aan trainingen; zo beschikt KnowBe4 over meer dan 1000 uitlegvideo’s, interactieve trainingen en games.

Het mooie is dat het systeem van KnowBe4 bijhoudt wat elk individu nog het meest moet trainen. Zo krijgt iedere medewerker de kans om op zijn/haar eigen tempo te leren.

KnowBe4 geeft haar klanten en medewerkers toegang tot een interactief dashboard. Hier ziet u in één oogopslag de vooruitgang van uw organisatie aan de hand van life gegevens. Alle gegevens overzichtelijk op één plek, zodat u zoveel mogelijk uit uw phishing test kan te halen.

Als medewerker is het mogelijk om via dit dashboard te zien welke trainingen er gehaald zijn en welke trainingen er nog gedaan kunnen worden. 

Bent u nog niet overtuigd van KnowBe4, maar wilt u het graag een keer proberen? Dan biedt KnowBe4 een uitstekende mogelijkheid om een gratis phishing test uit te voeren tot 100 medewerkers. En dat helemaal vrijblijvend. 

Heeft u hulp nodig met het starten van de gratis test? Wij helpen u graag verder.

KnowBe4 is een van de meest effectieve phishing platformen. Veel van onze klanten zijn na een aantal jaar bijna volledig phishing proof.

Alleen met de meest geavanceerde phishing technieken lukt het BSM om gegevens los te krijgen. Hiermee is KnowBe4 aangetoond effectief. 

Geïnteresseerd in de phishing simulatie van BSM?

Geïnteresseerd in KnowBe4?

De voordelen van KnowBe4

Hier nog even de voordelen op een rijtje:

  1. Trainingen. Een van de grootste voordelen van KnowBe4 is het enorme aanbod van kwalitatief goede phishing trainingen. Zo zijn de trainingen interactief, waardoor iedere werknemer de kans krijgt om op het juiste niveau te oefenen, en beschikt KnowBe4 over een grote groep vakmensen die ervoor zorgt dat de trainingen actueel blijven.
  2. Prijs. KnowBe4 biedt verschillende licenties en abonnementen aan, variërend in prijs. Zo bent u verzekerd van een pakket dat bij uw bedrijf past voor een mooie prijs.
  3. Geen ICT-team nodig. Als u bij ons een KnowBe4 licentie/abonnement koopt, helpen wij u graag bij het opzetten en onderhouden van de phishing software. Dit betekent dat u geen (groot) eigen ICT-team nodig heeft om te kunnen profiteren van een uitgebreide phishing service.

 

 

De pluspunten van de phishing software van Knowbe4