Over ons
Kennis en ervaring uit de praktijk zorgt voor actuele tests en trainingen
Contact

Over ons

Wij hebben veel ervaring op het gebied van het detecteren en het voorkomen van cybercrime. Als onderzoeksbureau is BSM Business Security Management B.V. al ruim vijftien jaar actief. BSM heeft van het Ministerie van Justitie een vergunning (POB 1104) voor het doen van onderzoeken. Alle medewerkers van BSM zijn gescreend en hebben wettelijke geheimhoudingsplicht.

Naast het uitvoeren van phishingtests houdt BSM zich op een breder vlak bezig met het voorkomen van cybercrime bij bedrijven. BSM doet in dat kader o.a. pentests, verzorgt audits, en kan onderzoek doen in het geval dat er cybercrime heeft plaatsgevonden. Met deze werkzaamheden wordt veel kennis opgedaan. Al deze kennis wordt gecombineerd om zo ook de werkzaamheden bij de phishingtests up-to-date te houden.

BSM verzorgt phishingtests voor bedrijven en organisaties. Het doel van deze phishing simulaties is om het kennisniveau van de werknemers te testen en bewustwording te vergroten van phishingtechnieken en de mogelijke gevolgen hiervan.

We zijn uniek in onze aanpak: persoonlijk en betrokken met kennis van techniek en laatste ontwikkelingen.

Nadat er afspraken zijn gemaakt over het scenario en de overige details wordt de test door ons voorbereid. De test begint op de afgesproken dag. Tijdens de phishingtest worden verschillende gegevens bijgehouden. Na afloop stellen wij een rapport voor u op waarmee u inzichten krijgt in de weerbaarheid tegen phishing van uw organisatie. 

Phishing simulatie en phishing training

Ook weten hoe goed uw collega's phishing herkennen?

Onze visie en missie

In een wereld vol digitale ontwikkelingen is het onze missie om medewerkers van bedrijven en organisaties op een opbouwende manier bewust te maken van de digitale gevaren. Een van de belangrijkste onderdelen hierbij is bewustwording van e-mailgebruik.

Wij houden rekening met de werkcultuur van bedrijven en passen hier onze phishingsimulaties op aan om een zo effectief mogelijke phishingtest te krijgen.

Alleen bewustwordingstrainingen zijn niet genoeg. Juist door een phishingtest uit te voeren worden collega’s zich actief bewust van de gevaren van phishing en kunnen ze alert zijn op het moment dat er een verdachte mail binnenkomt.

De pluspunten van onze phishing simulaties: