Over ons
Kennis en ervaring uit de praktijk zorgt voor actuele tests en trainingen
Contact

Over ons

Wij hebben veel ervaring op het gebied van het detecteren en het voorkomen van cybercrime. Als onderzoeksbureau is BSM Business Security Management B.V. al ruim vijftien jaar actief. BSM heeft van het Ministerie van Justitie een vergunning (POB 1104) voor het doen van onderzoeken. Alle medewerkers van BSM zijn gescreend en hebben wettelijke geheimhoudingsplicht.

Naast het uitvoeren van phishingtests houdt BSM zich op een breder vlak bezig met het voorkomen van cybercrime bij bedrijven. BSM doet in dat kader o.a. pentests, verzorgt audits, en kan onderzoek doen in het geval dat er cybercrime heeft plaatsgevonden. Met deze werkzaamheden wordt veel kennis opgedaan. Al deze kennis wordt gecombineerd om zo ook de werkzaamheden bij de phishingtests up-to-date te houden.

BSM verzorgt phishingtests voor bedrijven en organisaties. Het doel van deze phishing simulaties is om het kennisniveau van de werknemers te testen en bewustwording te vergroten van phishingtechnieken en de mogelijke gevolgen hiervan.

We zijn uniek in onze aanpak: persoonlijk en betrokken met kennis van techniek en laatste ontwikkelingen.

Nadat er afspraken zijn gemaakt over het scenario en de overige details wordt de test door ons voorbereid. De test begint op de afgesproken dag. Tijdens de phishingtest worden verschillende gegevens bijgehouden. Na afloop stellen wij een rapport voor u op waarmee u inzichten krijgt in de weerbaarheid tegen phishing van uw organisatie. 

Phishing simulatie en phishing training

Ook weten hoe goed uw collega's phishing herkennen?

Onze visie en missie

In een wereld vol digitale ontwikkelingen willen wij graag op een opbouwende manier medewerkers van organisaties bewust maken van de gevaren.

Beveiliging en bewustwording is nodig en doen wij op een enthousiaste en positieve manier, zodat de kans om slachtoffer van phishingaanvallen te worden wordt verkleind. 

Door mee te denken met bedrijven en hun werkcultuur, iedere organisatie heeft immers andere wensen en werkwijzen, kunnen we de phishing simulatie maken die past bij de behoefte. Opbouwend en met respect staan we bedrijven bij om alle schakels sterk te krijgen.

Op een klantvriendelijke manier mensen bewust maken van de gevaren van de digitale wereld is een van onze doelen.  Meedenken met bedrijven en organisaties om de kans op phishingaanvallen af te kunnen slaan zien wij als een creatief proces.

De juiste test voorbereiden, starten en laten doorlopen maakt bedrijven weerbaarder en bewust.

De pluspunten van onze phishing simulaties: