Maximaliseer het nut van de phishingtest met onze phishing training

Maakt u zich zorgen over de opkomende dreiging van phishing aanvallen? Bent u overtuigd van de noodzaak altijd waakzaam te zijn online? Kijk dan naar onze uitgebreide phishing trainingen! Deze trainingen zijn gemaakt om uw gehele team te voorzien van de kennis en vaardigheden om phishing aanvallen te herkennen en af te slaan. Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op. We staan klaar voor al uw vragen.

Effectief Leren

In onze phishing trainingen staat de leerervaring centraal. Wij begrijpen dat allen praten over cybersecurity niet zal blijven hangen. Daarom hebben wij een interessante en dynamische training opgezet zodat de deelnemers actief aan het leren zijn. Hier vindt u geen saaie slides, maar interactieve presentaties. Aan de hand van echte voorbeelden en praktijkgerichte oefeningen verzekeren wij u van een informatief én leuk leerproces. Klinkt dit al goed? Hieronder vindt u meer informatie over onze verschillende phishing trainingen en kunt op zoek naar de ideale training voor uw bedrijf!

Phishing Test Gecombineerd met een Phishing Training

Hoewel onze phishing trainingen an sich al heel effectief zijn, zetten wij graag een stap verder met onze phishing simulaties. Deze tests simuleren echte phishing aanvallen, zodat uw medewerkers ervaren hoe een phishing aanval in zijn werk gaat en hoe ze die kunnen herkennen. Het is een soort veilige digitale speelplaats waar uw medewerkers hun phishing vaardigheden kunnen oefenen. Bovendien geloven wij in het omzetten van zwakke plekken tot mogelijkheden. Wij raden u dan ook aan vóór de training een phishing test te laten afnemen, zodat we de zwakke plekken binnen uw beveiliging kunnen identificeren. Tijdens de training kunnen we ons dan focussen op de zwakste plekken, waardoor de training extra effectief is.  Zo kunnen we, door het combineren van phishing test en training, een goede leerervaring garanderen en zorgen we ervoor dat uw medewerkers zich veilig en met vertrouwen kunnen bewegen in het digitale landschap. 

Training Zonder Phishing Test

Als het u niet lukt een phishing test van tevoren in te plannen, maakt u zich dan geen zorgen! Ons phishing training programma zit vol waardevolle inzichten, goede oefeningen en praktische strategieën. De trainingen beslaan alle aspecten van phishing en online veiligheid: van het herkennen van phishing aanvallen tot het adequaat omgaan met deze aanvallen. Zelfs zonder phishing test zult u dus veel waardevolle inzichten op doen en leren hoe uw organisatie het best beschermd is tegen online dreigingen.

Kwaliteitstrainingen in kleine groepen

Wij bieden onze trainingen aan voor groepen met maximaal 25 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat ieder individu profiteert van persoonlijke aandacht. Door het behouden van deze menselijke touch en het kunnen adresseren van alle vragen, creëren we een prettige omgeving om in te leren. Of de training online via Teams of op locatie (zolang het binnen Nederlands is) plaatsvindt, ons training programma is gemaakt om deelnemers te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden om phishing aanvallen te herkennen en af te weren. Dus, bent u geïnteresseerd? Neem vooral contact met ons op en ervaar de voordelen van onze gepersonaliseerde phishing trainingen.

Phishing bewustwording en meer.
Zo zitten de trainingen in elkaar:

✔Informatief én Leuk

Ons programma is niet alleen informatief, maar ook leuk. Wij zorgen ervoor dat iedereen actief betrokken blijft gedurende de training  Geen saaie monologen of sessies gevuld met jargon! Wij maken gebruik van praktijkgerichte, interactieve voorbeelden en oefeningen uit het echte leven, zodat de training herkenbaar plezierig is. Op deze manier zorgen we ervoor dat mensen het maximale uit de training weten te halen.

✔Phishing Aanvallen Herkennen

De voorname focus van onze phishing training ligt bij het in staat stellen van medewerkers phishing aanvallen te herkennen. We vertellen praktische tips en tricks om hen te helpen phishing mails van authentieke mails te onderscheiden. Door in te gaan op veel voorkomende kenmerken, maken we het mogelijk voor medewerkers om een goed oog te ontwikkelen voor het spotten van verdachte berichten. Samen verlagen we de kans slachtoffer te worden van phishing aanvallen.

✔Acties Tijdens een Echte Aanval

We concentreren ons niet alleen op het herkennen van phishing aanvallen, maar ook op het reageren op zo’n aanval. Wij leren medewerkers vaardigheden om effectief om te gaan met een echte aanval. Onze training biedt stap-voor-stap begeleiding bij een phishing aanval. Daarbij ligt de nadruk op het direct rapporteren van verdachte berichten. Door uw medewerkers te voorzien van de juiste informatie, kunnen ze snel handelen op het moment dat het er echt toe doet. Hierdoor minimaliseert u de impact van een phishing aanval en voorkomt u grote schade.

✔Veilig Online

De bescherming tegen phishing aanvallen vormt slechts één aspect van online beveiliging. Om deze reden gaat onze training verder dan phishing aanvallen. Wij bieden uw bedrijf brede ondersteuning op het gehele vlak van online veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van sterke wachtwoorden of het gebruikmaken van een veilig wifinetwerk. Wij bieden het allemaal in een reeks essentiële oefeningen die de algemene digitale veiligheid van uw medewerkers zal verbeteren.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op, wij zullen u bellen om de mogelijkheden uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden.