Vraag vrijblijvend een nulmeting aan

Heeft uw bedrijf nog nooit een phishingtest bij BSM uitgevoerd en wilt u weten wat de stand van zaken is? Onze nulmeting is de perfecte manier om kennis te maken en dient als een goed leermoment voor uw collega’s. 

Met onze nulmeting zit u nergens aan vast. Voor alle phishingtests die wij uitvoeren gebruiken wij onze eigen software en nemen wij voor zover mogelijk het werk uit handen. Met onze phishing as a service hoeft u zelf zo min mogelijk te doen en zit u niet vast aan software. Wel zo makkelijk!


**Voordat wij u een offerte toesturen bellen wij u graag even terug. Zo kunnen we kort kennismaken en een offerte toesturen die aangepast is naar de behoeftes van uw bedrijf. 

De voordelen van een nulmeting:

Met onze nulmeting is het snel duidelijk hoe goed uw collega’s phishing herkennen en op de juiste wijze handelen. 

Wij zien vaak genoeg dat zelfs de personen waarvan het niet wordt verwacht in een phishing simuatie trappen of niet juist handelen. Juist hierom is een nulmeting zo nuttig. Zo is het snel duidelijk of uw … kloppen. 

Voor al onze phishingtests gebruiken wij onze eigen software. Ook nemen wij, voor zover mogelijk, al het werk uit handen. 

Hierdoor hoeft u zelf geen software te installeren en heeft u met zo min mogelijk werk het maximale leereffect. 

Aan de hand van een nulmeting bent u zelf vrij om te kiezen wat u verder wil. Zo is het mogelijk om een bewustwordingstraining te verzorgen, regelmatig een hertest te doen of zelf phishingsoftware te installeren. 

Wij adviseren u graag voor het vervolg!

 

Na de nulmeting denken wij met u mee. Wij stellen een rapportage op aan de hand van alle resultaten. Hierin wordt inzichtelijk op welke gebieden het meest verbetering nodig hebben. 

Voor onze nulmeting gebruiken we een semi maatwerk phishing scenario. Hierdoor kan de nulmeting binnen twee dagen van start. 

Voor elk semi maatwerk scenario heeft u een ruime keuze aan scenario’s die klaarstaan en passen we die verder aan naar de behoeften van uw bedrijf. Wij denken graag mee en ondersteunen in het besluit van het best passende scenario. 

Ook passen wij de phishingmail aan naar de stijl van uw bedrijf en maken we gebruik van namespoofing. Zo lijkt de phishingmail uit naam te komen van uw bedrijf, terwijl dit in werkelijkheid niet het geval is. 

 

De meeste bedrijven die een nulmeting doen zijn erg tevreden. Onze focus ligt op het menselijke aspect van een phishingtest en ons doel is om elke test zo positief mogelijk af te ronden. 

Wij maken graag kennis met uw bedrijf. 

De pluspunten van de phishing software van Knowbe4

Over onze nulmeting

Voor onze nulmetingen gebruiken we vaak een semi-maatwerk scenario. Dit is een realistisch scenario maar bevat ook duidelijke herkenningspunten. Zo kan elke oplettende collega herkennen dat het om phishing gaat. Dit is erg belangrijk als uw organisatie nog niet eerder een phishingtest heeft gedaan. Het helpt uw medewerkers de belangrijkste signalen van echte phishingmails te leren herkennen, waardoor de phishingtest positiever en leerzamer wordt ervaren. Het doel van een phishingtest is niet om zoveel mogelijk collega’s in een phishingmail te laten trappen, maar om het leereffect zo groot mogelijk te maken. 

 

Bij de phishing simulaties die wij uitvoeren, nemen wij zoveel mogelijk het werk uit handen. Er is geen installatie van software nodig; wij bereiden de gehele test voor. Het enige wat wij van u nodig hebben is een overleg om het scenario af te stemmen, een lijst met e-mailadressen en bespreking van wat uw organisatie kan verwachten na het starten van de test.