Semi-maatwerk phishing simulatie

Onze semi-maatwerk phishingtests zijn een veilige manier om de reacties van uw medewerkers op phishing e-mails (en andere vormen van phishing) te meten.

We hebben meerdere semi-maatwerk phishingtests klaarstaan. Deze Phishing simulaties kunnen bij bedrijven worden toegepast en zijn¬†realistische scenario’s. We bespreken de scenario’s graag door zodat u de beste simulatie voor uw organisatie kunt kiezen.

Medewerkers testen op het vermogen om phishingaanvallen te detecteren zorgt voor het inzichtelijk maken van de zwakke plekken. Deze zwakke plekken vervolgens aanpakken maakt het risico om slachtoffer te worden van een phishingaanval of een hieruit voortvloeiende hack kleiner. 

Naast dat we persoonlijk betrokken zijn bij iedere phishingtest, vanaf de voorbereiding tot het rapport, zijn al onze medewerkers ook gescreend door de politie en hebben al onze medewerkers geheimhouding. Uw aangeleverde mailadressen zijn dan ook in goede handen bij ons.

Doordat we onze phishing simulaties met experts vanuit alle hoeken en werkvelden ontwikkelen (ethisch hacker, IT-programmeurs, websitebouwers en cybercrime onderzoekers) bieden we realistische semi-maatwerk phishingtests aan, waarmee uw personeel ECHTE phishingaanvallen kan herkennen.

Ontdek hoe we ook uw bedrijf beter helpen beschermen tegen phishingaanvallen: krijg kennis door inzichtgevende tests!

Neem contact met ons op om te bespreken welk van onze semi-maatwerk scenario’s het meest geschikt is voor uw bedrijf.