Trainen na phishingtest van medewerkers
Zorg dat de test nog beter beklijft!
Klik Hier
Na afloop van een phishingtest bewustwording creëren?
We geven persoonlijke trainingen online en op locatie
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Training na phishingtest​

Met een training na een phishingtest wordt de bewustwording van de  risico’s van e-mail vergroot.  We hebben een aantal trainingen ontwikkeld die we kunnen geven nadat de phishingtest is uitgevoerd. 

Het is belangrijk om snel na een phishingtest met de deelnemers in gesprek te gaan. In elk geval met de medewerkers die de link uit de phishingtest e-mail hebben aangeklikt en gegevens hebben ingevuld. Ook voor collega’s die niet hebben geklikt op de link in de phishing e-mail kan aanvullende informatie over de uitgevoerde test nuttig zijn.

De ervaring leert dat het nabespreken van een phishingtest in een trainingsomgeving een prettige manier is om een e-mailtest te laten beklijven bij medewerkers. Ook roept een phishing simulatie vaak vragen op waar wij antwoorden op kunnen geven. Kenmerkende vragen die we regelmatig ontvangen zijn:

  • Hoe had ik de e-mail kunnen herkennen?
  • Waar/hoe moet ik dit melden?
  • Waarom is een e-mailtest nodig?

Sommige organisaties verzorgen zelf de afhandeling van de phishing simulatietest. Wanneer u ons de afhandeling en/of training wilt laten doen, dan hebben we varianten waar u uit kunt kiezen:

  • Actieve opvolging van link-aanklikkers met e-mail, telefoon of on-site
  • Snelle quiz/training via teams (alleen mogelijk als alle medewerkers al Teams hebben). De phishing training maken we op maat en de accenten worden gelegd op de belangrijkste onderwerpen voor uw organisatie.
  • Online-training in groepen van c.a. 25 medewerkers.
  • Onsite training in groepen van c.a. 25 medewerkers.

Een phishing training na afloop van een phishing simulatie draagt bij aan de weerbaarheid tegen echte phishingaanvallen!

Wij stemmen onze phishing training af op de resultaten van de afgeronde phishingtest, zodat de training  aansluit bij jullie kennisniveau.

We kunnen trainingen geven op locatie, online en via een online form.

Wilt u inzichtelijk krijgen of het kennisniveau van de medewerkers inderdaad verbeterd is en of zij de nieuwe phishing testmail herkennen en of zij de procedures doorlopen zoals het binnen uw organisatie gewenst is? Plan dan een nieuwe phishing simulatietest in.

Onze trainingsopties:

Phishing training op locatie

Oefenen met voorbeelden van phishing, ransomware en verschil met spam komen aanbod, daarnaast worden de resultaten van de afgeronde phishingtest anoniem verwerkt in de training.

Awareness training

Na een test er voor zorgen dat de kennis blijft hangen, en medewerkers inzicht krijgen in de risico's rondom phishing gerelateerde onderwerpen kan met onze bewustwordingstraining. Anoniem en met de phishingtest-resultaten hierin verwerkt.

phishingtest bestellen
kies uw ideale phishing simulatie scenario

Phishing training online

Oefenen met voorbeelden van phishing, ransomware en verschil met spam komen aanbod, daarnaast worden de resultaten van de afgeronde phishingtest anoniem verwerkt in de training.
Per groep van max. 30 personen

Training op maat

Wij kunnen er voor zorgen dat medewerkers of specifieke afdeling(en) een op maat gemaakte bewustwordingstraining krijgen waarmee belangrijke veiligheidsonderwerp(en) getraind worden om het veiligheidsniveau te verhogen.

Sterk wachtwoord tips
Een onderdeel dat meestal behandeld wordt tijdens de training is het hebben van een sterk wachtwoord

Zorg dat de phishing simulatie nog beter blijft hangen met een training na afloop....

Voordelen training