Volledig maatwerk phishing simulatie

Onze  volledig maatwerk phishingtests zijn een veilige manier om de reacties van uw medewerkers op phishing e-mails (en andere vormen van phishing) te meten.

We kunnen de volledig maatwerk phishingtest maken en inrichten naar specifieke wensen. We maken websites die lijken op eigen websites, of maken we volledig verzonnen websites, het soort website is afhankelijk van de wens van de bedrijven.  Via de website en e-mail worden werknemers verleid gegevens achter te laten. Er wordt verder niets met de gegevens gedaan en eventuele ingevoerde wachtwoorden worden gestript aan de klantzijde. 

Naderhand en ook tijdens de testperiode worden gegevens teruggekoppeld aan de contactpersoon en de deelnemers uitgelegd kunnen krijgen dat zij mee deden aan een phishing-simulatie. Het moment van terugkoppelen wordt van te voren afgestemd.

Naast dat we phishing simulaties maken, kunnen we ook de verzending van de phishingtest e-mails aan de deelnemers opsplitsen in een aantal verschillende e-mails en verspreiden over groepen, dagen en uren. We bespreken de opties en bepalen in onderling overleg de voor jullie meest ideale manier van inrichten en uitvoeren van de test.

Medewerkers testen op het vermogen om phishingaanvallen te detecteren zorgt voor het inzichtelijk maken van de zwakke plekken. Deze zwakke plekken vervolgens aanpakken maakt het risico om slachtoffer te worden van een phishingaanval of een hieruit voortvloeiende hack kleiner. 

Naast dat we persoonlijk betrokken zijn bij iedere phishingtest, vanaf de voorbereiding tot het rapport, zijn al onze medewerkers ook gescreend door de politie en hebben al onze medewerkers geheimhouding. Uw aangeleverde mailadressen zijn dan ook in goede handen bij ons.

Doordat we onze phishing simulaties met experts vanuit alle hoeken en werkvelden ontwikkelen (ethisch hacker, IT-programmeurs, websitebouwers en cybercrime onderzoekers) bieden we realistische phishingtests aan, waarmee uw personeel ECHTE phishingaanvallen kan herkennen. En vanuit de praktijk krijgen we regelmatig nieuwe ideeën die we verwerken in een nieuw phishing scenario.

Ontdek hoe we ook uw bedrijf beter helpen beschermen tegen phishingaanvallen en krijg inzicht in de kennis van de medewerkers door onze phishingsimulaties!

Neem contact met ons op om te bespreken welk volledig maatwerk scenario we voor jullie kunnen maken of welk andere type phishingtest het meest geschikt is voor uw jullie.